The content of this site is protected by Copyscape. Please do not use any of the site's content without the express permission of the author. For more information, click on the banner below.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Software

What is your favorite stevia brand?
Pick one:
Stevita
NuNaturals
NOW
SweetLeaf
Stevia In The Raw
Truvia
KAL
Krisda
Steviva
Other

Stevia is niet gevaarlijk !

by Bruno Boghe
(Belgium)

Hallo,

Mijn naam is Bruno Boghe, ik gebruik ondertussen al een 4 tal jaar stevia, dus ruim voor het in de handel in Belgie verkocht mocht worden.

Ik bestelde het online via Nederland, op de flesjes was wel geschreven voor uitwendig gebruik :-), Na al deze jaren stevia te hebben gebruikt voel ik me prima, ik ben ook diabeet en het helpt inderdaad je suikerpeil op punt te houden.

Het werd zo langzaam tijd dat er een eind komt aan het aspartaam imperium, deze chemische brol heeft al genoeg schade aangericht in onze lichamen. Ook is het eveneens tijd dat we de originele suikers gaan vervangen door stevia, dit zal de gezondheid van vele mensen en vooral jonge kinderen ten goede komen, kijk maar is uit hoeveel kinderen er zijn met een type 1 diabetische aandoening!

Als we de suiker in de frisdranken en snoepgoed kunnen vervangen door stevia gaat dit een grote verandering zijn.

En geen kind dat gaat klagen, en zeggen dat de frisdrank vies proeft, wat bij aspartaam wel het geval was, Cola gezoet met aspartaan proeft vreselijk plakkerig en vies van nasmaak, dit heb je niet met stevia, ook in thee of kofie, je kofie en thee proeven normaal gezoet, met aspartaam proefde je steeds die nare nasmaak.

Met andere woorden, STEVIA is de oplossing voor vele dingen.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Your thoughts on the dangers and safety of stevia.